Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Vi är på gång! Uppdatering från Stafett-SM 2015

02 JUN 2015 08:17
Vi var en trupp på 13 aktiva samt 3 tränare som den 14 maj åkte upp till Bosön på Lidingö för ett litet ”pre-camp” innan Stafett-SM på Sollentunavallen.
  • Skapad: 02 JUN 2015 08:17

Det var två härliga dagar med fokus på finslipning. Lördagen började med svensk stafett (100-200-300-400m) för både tjejerna och killarna (F/P17) och vi lyckades bli heatsegrare och därmed direktkvalificerade till final i båda klasserna inom en halvtimme! Finalerna var redan efter 1,5 h men vi var på gång och sprang hem en femte placering för tjejerna samt ett silver för killarna! Båda lagen hade samma uppställning till finalen som i försöken så det var trötta ben efter målgång som krävde lite extra massage. 

På schemat för dag 2 var det den korta stafetten, 4x100m, för våra båda lag och trots sämst tänkbara väder för utomhustävling med både regn och blåst lyckades vi återigen bli heatsegrare i båda klasserna inom loppet av en halvtimme, imponerande! Finalerna gick tätt inpå men tyvärr hade vi de små marginalerna på fel sida i tjejernas lopp och vi lyckades inte få pinnen hela vägen. Tyvärr är det sånt som händer och något man får räkna med, denna gång var det vår tur även om det är tråkigt. Killarnas lopp drog ut på tiden och vid detta laget hade nog ingen av oss på arenan något torrt på oss men efter fyra lyckade växlingarna sprang killarna först över mållinjen, GULD TILL HELSINGBORG!

Det var en fantastisk helg med väldigt fina resultat och vi tränare är oerhört stolta över våra aktiva! Vi har definitivt satt Helsingborg på kartan i friidrotts-Sverige och det var ingen på plats som inte la märke till våra segrar med så kort mellanrum, något även speakern påpekade.

Nu börjar tävlingarna inför sommaren rulla igång och vi hoppas på lika fina resultat i sommar!

Cajsa Kihlman

Skribent: Carina Lowe

 

Idrottens Bingo

 

HD

 

 

lp-golv

 

 Cafego

 

Länsförsäkringar

 

 

Clarion

 

Ramlösa

 

 

 

Visit Helsingborg

 

Helsingborg

blobid3.jpg

 

facebook3

Postadress:
IFK Helsingborg - Friidrott
Hedens Idrottsplats / Blå huset, Planteringsvägen 141 B
25232 Helsingborg

Kontakt:
Tel: 042137295
E-post: kansli@ifkhelsingbor...

Se all info